Raalter Reddingsbrigade

Raalter Reddingsbrigade is een Zwemvereniging gelegen aan Kerspelweg 38 in Raalte.

Meer informatie over Raalter Reddingsbrigade in Raalte

Reddingsbrigade Raalte is een organisatie die zich inzet om verdrinkingsdoden te voorkomen en te bestrijden. Ze zijn moderner geworden en maken nu gebruik van apps en e-mails, maar hun oude clubblad, genaamd De Boei, blijft nog steeds fantastisch. Elk jaar doen ze mee aan de vijfkamp, een wedstrijd met een klein aantal buurtbrigades. De volgende keer wordt deze bij Reddingsbrigade Hasselt gehouden. Er is ook een foto genomen bij een obstakel van de Farmstacle Run in Heino. Reddingsbrigade Raalte doet hier elk jaar aan mee. Op de foto staat Noortje, die door hen allemaal wel eens van de bodem gered moest worden. De reddingsmiddelen die ze gebruiken zijn rescue tubes. Je kunt iedere vrijdag naar zwembad Tijenraan gaan voor de zwemlessen. Voor meer informatie kun je terecht bij het secretariaat, Huibertje Velthuis, via secretaris@reddingsbrigaderaalte.nl. Het postadres van Reddingsbrigade Raalte is Kerspelweg 38, 8101 GP Raalte.

Wil je weten wat Raalter Reddingsbrigade verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Raalter Reddingsbrigade of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Raalter Reddingsbrigade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Raalter Reddingsbrigade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Raalter Reddingsbrigade reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Raalter Reddingsbrigade

Bezoekers bekeken ook