Recreatiebedrijf De Maathoeve

Recreatiebedrijf De Maathoeve is een Winkel gelegen aan Witteveensweg 23 in Heeten.

Meer informatie over Recreatiebedrijf De Maathoeve in Heeten

Ons luxe groepshotel biedt accommodatie voor groepen van 20 tot 40 personen. De kamers zijn voorzien van eigen sanitair en kunnen zowel als groepsverblijf als bed & breakfast gehuurd worden. Onze historische boerderij is omgebouwd tot een moderne zaal met horecakeuken, waar je de sfeer en smaak van vroeger kunt ervaren. De zaal is geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals familiedagen, teamuitjes, vergaderingen en kookworkshops. Daarnaast bieden we ook diverse mogelijkheden voor zakelijke verblijven, zoals vergaderruimtes, groepsactiviteiten en catering. Op onze boerderij is er veel te doen en te beleven voor jong en oud, en we verzorgen graag hapjes en buffetten met streekproducten. In onze streekwinkel kun je terecht voor puur streekproducten en unieke streekpakketten. Kom genieten van de Sallandse gastvrijheid en ontdek de mooie omgeving met wandelpaden, fietsroutes en bezienswaardigheden zoals Deventer en de Sallandse heuvelrug.

Wil je weten wat Recreatiebedrijf De Maathoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recreatiebedrijf De Maathoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recreatiebedrijf De Maathoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recreatiebedrijf De Maathoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Recreatiebedrijf De Maathoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recreatiebedrijf De Maathoeve

Bezoekers bekeken ook