Restaurant "De Bagatelle"

Restaurant "De Bagatelle" is een Restaurant gelegen aan Nijverdalseweg 10 in Marienheem.

Meer informatie over Restaurant "De Bagatelle" in Marienheem

Welkom bij de Bagatelle! Bij ons kun je terecht voor lunch en diner, maar we zijn wel gesloten op maandag en dinsdag. Op zaterdag hebben we geen lunch. Wil je een zaal reserveren? Dat kan elke dag op afspraak. Scroll naar beneden op onze website om te reserveren. Ons menu biedt heerlijke gerechten, bereid met verse producten uit de Sallandse achtertuin. Op vrijdagen en zondagen in november organiseren we wildavonden met live bereide en geserveerde gerechten, vergezeld van bijpassende wijnen. Ben je binnenkort jarig of is er een jubileum? Bij ons kun je een feest organiseren waarbij we alle zorgen uit handen nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. En als je met een groep van meer dan 12 personen komt, bel dan voor een oplossing op maat.

Wil je weten wat Restaurant "De Bagatelle" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant "De Bagatelle" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant "De Bagatelle"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant "De Bagatelle" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Restaurant "De Bagatelle" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant “De Bagatelle”

Bezoekers bekeken ook