Restaurant & Zalen "De Veldhoek"

Restaurant & Zalen "De Veldhoek" is een Restaurant gelegen aan Lemelerveldseweg 37 in Heino.

Meer informatie over Restaurant & Zalen "De Veldhoek" in Heino

De Veldhoek is een restaurant in Heino waar je heerlijk kunt genieten van gerechten met streekproducten. De gasten zijn zeer te spreken over de gerechten, de sfeervolle inrichting en de goede service. Het restaurant biedt ook zakelijke arrangementen en heeft een groot aanbod aan activiteiten. Als je nieuwsgierig bent naar de gerechten en de inrichting, kun je snel een reservering maken. Op de website van De Veldhoek kun je meer informatie vinden, zoals het menu en de openingstijden.

Wil je weten wat Restaurant & Zalen "De Veldhoek" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant & Zalen "De Veldhoek" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant & Zalen "De Veldhoek"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant & Zalen "De Veldhoek" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Restaurant & Zalen "De Veldhoek" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant & Zalen “De Veldhoek”

Bezoekers bekeken ook