Ribs Company Raalte

Ribs Company Raalte is een Maaltijdbezorging gelegen aan Zompstraat 18 E in Raalte.

Meer informatie over Ribs Company Raalte in Raalte

Bij Ribs Company in Raalte kun je verschillende spareribs menu's bestellen, waaronder naturel, hot, sweet en bbq. Er zijn menu's beschikbaar in medium en large formaat. Daarnaast kun je ook losse spareribs bestellen in verschillende gewichten. Voor grotere groepen zijn er familieboxen beschikbaar voor 2 en 4 personen. Naast spareribs zijn er ook andere gerechten zoals hotwings, chicken specials en hamburgers verkrijgbaar. Ook zijn er loaded fries, broodjes spareribs, kapsalon en diverse bijgerechten en sauzen. Als dessert kun je kiezen voor cheesecake of fruitcocktail en er zijn diverse dranken beschikbaar. Ribs Company is gevestigd aan de Zompstraat 18E in Raalte.

Wil je weten wat Ribs Company Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ribs Company Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ribs Company Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ribs Company Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Ribs Company Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ribs Company Raalte

Bezoekers bekeken ook