Rijschool Louise

Rijschool Louise is een Rijschool gelegen aan Grote Hagenweg 6 in Laag Zuthem.

Meer informatie over Rijschool Louise in Laag Zuthem

Rijschool Louise is een rijschool gevestigd in Deventer, Raalte, Holten, Olst-Wijhe, Lettele, Bathmen en omliggende plaatsen. Ze bieden rijlessen aan waarbij je alle tijd en aandacht krijgt om veilig en zelfstandig te leren rijden. Bij Rijschool Louise krijg je 100% lestijd, wat betekent dat je geen andere leerlingen hoeft op te halen of weg te brengen en elke week een uitdagende en leerzame route rijdt. De lessen worden gegeven door een vrouwelijke instructeur en zijn ontspannen en leuk. Ze bieden ook rijlessen aan voor mensen met faalangst en hebben een lesmethode die geschikt is voor leerlingen met autisme. Daarnaast bieden ze ook opfrislessen aan voor mensen die al een rijbewijs hebben. Rijschool Louise maakt gebruik van de Plango app, waarin je alles overzichtelijk kunt bijhouden en ook de theorie kunt leren. Je kunt zelf bepalen wanneer en waar je wilt leren. Bij Rijschool Louise staat de leerling voorop en worden de lessen aangepast aan het tempo van de leerling. Ze streven ernaar om de routes afwisselend te houden, zodat je meer rijervaring opdoet. De rijlessen worden gegeven in een Renault Clio met moderne systemen zoals cruise control, parkeersensoren, achteruitrijcamera en navigatie. Het werkgebied van Rijschool Louise omvat Deventer, Olst, Wijhe, Raalte, Bathmen en alles daartussen. Het is ook mogelijk om vanuit de vestiging in Holten te vertrekken.

Wil je weten wat Rijschool Louise verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Louise of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Louise? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Louise het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Rijschool Louise reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Louise

Bezoekers bekeken ook