Rubisco Foods bv

Rubisco Foods bv is een Voedselfabrikant gelegen aan Drosteweg 8 in Raalte.

Meer informatie over Rubisco Foods bv in Raalte

Bij Rubisco Foods produceren we proteïnepoeders en vezels van waterlinzen en luzerne. Met behulp van onze gepatenteerde technologie kunnen we de proteïnen intact houden. Door deze technologie kunnen we een poeder produceren dat tot wel 65% proteïne bevat. Waterlinzenproteïnen hebben het hoogste percentage essentiële aminozuren en vertakte aminozuren van alle andere plantaardige proteïnen. Onze poeders en vezels zijn gemakkelijk te verwerken en worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals vleesvervangers, sportvoeding en proteïnedrankjes. Onlangs heeft de EFSA een positief oordeel gegeven over de voedselveiligheid van ons proteïneconcentraat van waterlinzen. Daarnaast is Rubisco Foods ook featured in de eerste editie van Vleesmagazine. Op 5 maart heeft provincie Overijssel vertegenwoordiger Tijs de Bree onze nieuwe fabriek geopend.

Wil je weten wat Rubisco Foods bv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rubisco Foods bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rubisco Foods bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rubisco Foods bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Rubisco Foods bv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rubisco Foods bv

Bezoekers bekeken ook