Sallands Landbouwmuseum de Laarman

Sallands Landbouwmuseum de Laarman is een Museum gelegen aan Butzelaarstraat 60 in Luttenberg.

Meer informatie over Sallands Landbouwmuseum de Laarman in Luttenberg

De Laarman organiseert verschillende activiteiten tijdens de herfstvakantie. Kinderen kunnen een stoere robot timmeren of kaarsen maken, terwijl volwassenen het museum kunnen bezoeken. Het museum is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00-16.00 uur en op zaterdag en zondag van 13.00-16.00 uur. Vanaf 30 oktober is het museum gesloten voor individuele bezoekers, maar groepsbezoeken zijn nog mogelijk. Daarnaast wordt er een film vertoond over het boerenleven vroeger, waarin twee ouderen hun verhalen delen. Op 9 en 10 december wordt er een kerstmarkt georganiseerd en nieuwe objecten zijn toegevoegd aan de collectie van het museum. Ook is er een educatief programma voor kinderen en scholen, en kunnen bezoekers genieten van de natuur in het nabijgelegen natuurgebied de Sallandse Heuvelrug.

Wil je weten wat Sallands Landbouwmuseum de Laarman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sallands Landbouwmuseum de Laarman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sallands Landbouwmuseum de Laarman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sallands Landbouwmuseum de Laarman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Sallands Landbouwmuseum de Laarman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sallands Landbouwmuseum de Laarman

Bezoekers bekeken ook