Salon 47

Salon 47 is een Kapper gelegen aan De Havezathe 47 in Raalte.

Meer informatie over Salon 47 in Raalte

Salon 47 is een hippe eenmanszaak in Raalte, gerund door Danielle Nijboer. Met meer dan 14 jaar ervaring en diverse nominaties en prijzen, was het openen van een eigen salon een logische stap voor haar. Bij Salon 47 draait het om persoonlijke aandacht en vakmanschap. Je kunt altijd binnenlopen voor persoonlijk advies of een afspraak maken. De salon biedt verschillende behandelingen aan, zoals knippen, opsteken, highlights en verf. Voor kleurbehandelingen wordt aangeraden om telefonisch contact op te nemen. Op dit moment is er een tijdelijke klantenstop voor nieuwe klanten, zodat bestaande klanten meer ruimte hebben om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Salon 47 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon 47 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon 47? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon 47 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Salon 47 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon 47

Bezoekers bekeken ook