Salon du Bois

Salon du Bois is een Schoonheidssalon gelegen aan Lijster 19 in Raalte.

Meer informatie over Salon du Bois in Raalte

Salon du Bois is een schoonheidssalon met twee kleine sfeervolle locaties in Raalte en Zeist. Bij deze salon staat huidverbetering en een persoonlijke aanpak centraal. Ze bieden een diversiteit aan behandelingen aan, zoals huidverbeterende behandelingen, massages, het harsen van het lichaam en het creëren van de perfecte wenkbrauwen en wimpers. Salon du Bois maakt gebruik van het Spaanse merk LeviSsime, dat al meer dan 40 jaar bestaat en resultaatgerichte producten biedt die de huid verzorgen en beschermen. De producten zijn vrij van parabenen, paraffine en sulfaten en worden niet op dieren getest. Klanten zijn erg tevreden over de behandelingen bij Salon du Bois en ervaren een ontspannen sfeer. De salons zijn alleen geopend op afspraak.

Wil je weten wat Salon du Bois verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon du Bois of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon du Bois? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon du Bois het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Salon du Bois reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon du Bois

Bezoekers bekeken ook