Salon Simone

Salon Simone is een Schoonheidssalon gelegen aan De Veenhorst 3 in Marienheem.

Meer informatie over Salon Simone in Marienheem

In de prachtige salon in Mariënheem/Raalte ontvangt Salon Simone u graag met Sallandse gastvrijheid. Of u nu uw haar wilt laten stylen of een complete beautybehandeling wilt, bij Salon Simone bent u in goede handen. Er wordt gewerkt met het merk trinity haircare, dat kwaliteitsproducten biedt en een persoonlijke service garandeert. Daarnaast is er ook een schoonheidssalon waar diverse behandelingen en arrangementen worden aangeboden. Hier wordt gewerkt met het merk Skeyndor, dat bekend staat om zijn trendy en eigentijdse lijnen. De openingstijden variëren per dag, maar Salon Simone werkt uitsluitend op afspraak. Voor contactinformatie kunt u terecht op de website.

Wil je weten wat Salon Simone verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Simone of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Simone? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Simone het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Salon Simone reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Simone

Bezoekers bekeken ook