Saszadelpas

Saszadelpas is een Zadelmakerij gelegen aan Hopakker 2 in Heino.

Meer informatie over Saszadelpas in Heino

Saskia Noordman is een gecertificeerde Master Saddle Fitting Consultant en biedt deskundig advies en controle van zadels voor paarden bij Saszadelpas. Ze kunnen ook helpen bij het corrigeren van een zadel of bij de aanschaf van een nieuw zadel. Een slecht passend zadel kan leiden tot verschillende klachten bij het paard, dus het is belangrijk om deskundig advies in te winnen. Het is aanbevolen om de vulling van het zadel minstens één keer per jaar te laten controleren. Saszadelpas verkoopt ook zadels van verschillende merken, waaronder Passier, KN, Stubben, Barnsby, Kieffer, RuizDiaz en Pessoa. Als u nog vragen heeft die niet op de website worden beantwoord, kunt u contact opnemen met Saskia Noordman.

Wil je weten wat Saszadelpas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Saszadelpas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Saszadelpas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Saszadelpas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Saszadelpas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Saszadelpas

Bezoekers bekeken ook