Schoonheids, Massage- en Pedicuresalon Amaryllis

Schoonheids, Massage- en Pedicuresalon Amaryllis is een Schoonheidssalon gelegen aan Hogebroeksweg 11 in Raalte.

Meer informatie over Schoonheids, Massage- en Pedicuresalon Amaryllis in Raalte

Sandra Wolfkamp is de trotse eigenaresse van Beauty- en Pedicure Salon Amaryllis sinds 1 november 1999. Ze heeft gekozen voor de naam Amaryllis omdat deze bloem staat voor 'betoverende schoonheid' en ze wil dat de naam van haar salon betekenis heeft. Elke behandeling in de salon is een ontspannende ervaring en laat zien wie je bent. Door de inzet van vakkennis, de juiste producten en apparatuur worden zichtbare resultaten behaald en kunnen huidproblemen zoals acne, rosacea en eczeem worden verholpen. Ook huidveroudering kan worden tegengegaan. Sandra is vorig jaar gestart met het Nederlandse merk CENZAA, dat natuurlijke ingrediënten bevat, vrij is van minerale oliën en parabenen en niet op dieren is getest. De verschillende Cenzaa behandelingen beginnen altijd met een welkomstritueel voor complete ontspanning. Sandra heet iedereen welkom in haar praktijk aan de Hogebroeksweg 11 in Raalte.

Wil je weten wat Schoonheids, Massage- en Pedicuresalon Amaryllis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheids, Massage- en Pedicuresalon Amaryllis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheids, Massage- en Pedicuresalon Amaryllis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheids, Massage- en Pedicuresalon Amaryllis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Schoonheids, Massage- en Pedicuresalon Amaryllis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheids, Massage- en Pedicuresalon Amaryllis

Bezoekers bekeken ook