schoonheidssalon FEELing

schoonheidssalon FEELing is een Schoonheidssalon gelegen aan Raarhoeksweg 29 in Raalte.

Meer informatie over schoonheidssalon FEELing in Raalte

Welkom bij schoonheidssalon FEELing! Mijn naam is Inge Westenenk en ik ben de eigenaresse van deze salon. Mijn passie voor uiterlijke verzorging begon al in mijn jeugd en in 2017 heb ik mijn diploma als schoonheidsspecialiste behaald. Sindsdien ben ik trots eigenaresse van schoonheidssalon FEELing. In mijn salon staat rust, ontspanning en persoonlijke aandacht centraal tijdens de behandelingen. Ik bied zowel lange gezichtsbehandelingen als korte doelgerichte behandelingen aan. Daarnaast hecht ik veel waarde aan het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten, zowel in de salon als voor thuisgebruik. Ik adviseer u graag over de juiste producten en behandelingen voor uw huid. Kom gerust langs in mijn salon voor een kennismakingsbehandeling en ervaar zelf de feeling die ik heb voor dit vak.

Wil je weten wat schoonheidssalon FEELing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van schoonheidssalon FEELing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij schoonheidssalon FEELing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je schoonheidssalon FEELing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar schoonheidssalon FEELing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. schoonheidssalon FEELing

Bezoekers bekeken ook