Schoonheidssalon Wendy

Schoonheidssalon Wendy is een Schoonheidssalon gelegen aan Ekster 19 in Raalte.

Meer informatie over Schoonheidssalon Wendy in Raalte

In Schoonheidssalon Wendy kunt u genieten van een ontspannen sfeer en professionele behandelingen. Wendy Kloosterman, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, is de trotse eigenaresse van de salon en heeft ruime ervaring in het vakgebied. Haar visie is om de huid zo lang mogelijk mooi en gezond te houden, met behulp van aandacht en verzorging. De salon is gevestigd op Ekster 19 in Raalte en is bereikbaar via telefoonnummer 0572-357837 en e-mailadres info@schoonheidssalonwendyraalte.nl. Daarnaast zijn de openingstijden van de salon op maandag, dinsdag en woensdag van 9.00-16.30 en op vrijdag van 9.00-13.00. Buiten deze tijden is de salon wel bereikbaar.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Wendy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Wendy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Wendy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Wendy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Schoonheidssalon Wendy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Wendy

Bezoekers bekeken ook