Schoonmaakbedrijf Te Wierik Salland

Schoonmaakbedrijf Te Wierik Salland is een Schoonmaakbedrijf gelegen aan Wechelerweg 18 in Raalte.

Meer informatie over Schoonmaakbedrijf Te Wierik Salland in Raalte

Te Wierik is een schoonmaakbedrijf dat diverse diensten aanbiedt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ze zijn gespecialiseerd in glasbewassing, het reinigen van kunststof, houten en metalen onderdelen, gevelreiniging, lucht- en ventilatiekanaalreiniging, schoorsteenreiniging, zonnepanelenreiniging en het opstellen van een meerjaren schoonmaakplan. Daarnaast bieden ze ook diensten aan voor zakelijke klanten, zoals voorschoonmaak en reiniging, reiniging van overige onderdelen bij planmatig onderhoud, opleveringsschoonmaak, gevelreiniging, sloopwerkzaamheden en het opstellen van een meerjaren schoonmaakplan. Te Wierik heeft verschillende referenties en je kunt contact met hen opnemen via het contactformulier of voor een offerte. Hun contactgegevens zijn Wechelerweg 188, 8102 HK Raalte, telefoonnummer 0572-394553. Ze zijn ook actief op sociale media zoals LinkedIn, Facebook, Twitter en YouTube.

Wil je weten wat Schoonmaakbedrijf Te Wierik Salland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonmaakbedrijf Te Wierik Salland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonmaakbedrijf Te Wierik Salland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonmaakbedrijf Te Wierik Salland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Schoonmaakbedrijf Te Wierik Salland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonmaakbedrijf Te Wierik Salland

Bezoekers bekeken ook