Schottman Pedicure

Schottman Pedicure is een Nagelstudio gelegen aan Deventerstraat 24a in Raalte.

Meer informatie over Schottman Pedicure in Raalte

Sinds 2004 is Jos Schottman een gediplomeerd pedicure en behandelt ze de voeten van veel cliënten. Ze heeft specialisaties in voetverzorging bij reuma- en diabetespatiënten en is recentelijk medisch pedicure geworden. Jos kan alledaagse voetproblemen zoals eeltvorming, likdoorns, verdikte nagels, schimmelnagels, zweetvoeten en kloven verhelpen en advies geven over de beste voetverzorging. Daarnaast is ze opgeleid en bevoegd om verschillende soorten risicovoeten te behandelen, zoals voeten die ontstaan zijn door hart- en vaatziekten, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Mensen met diabetes of reuma kunnen mogelijk een vergoeding krijgen vanuit de zorgverzekeraar. Als medisch pedicure beschikt Jos over speciale technieken om nagelbeugels, nagelreparaties, teenortheses en antidruktechnieken toe te passen. Ze staat geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures en is aangesloten bij brancheorganisatie provoet. Voor vragen of het maken van een afspraak kan er gebeld of gemaild worden naar Jos.

Wil je weten wat Schottman Pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schottman Pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schottman Pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schottman Pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Schottman Pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schottman Pedicure

Bezoekers bekeken ook