Schulten Lederwaren V.O.F.

Schulten Lederwaren V.O.F. is een Lederwarenwinkel gelegen aan Herenstraat 14 in Raalte.

Meer informatie over Schulten Lederwaren V.O.F. in Raalte

Sinds 1968 is Schulten Lederwaren het adres in Raalte voor (rug)tassen, koffers, portemonnees, en rookwaren. Ze bieden ook een reparatieservice. Ze hebben een ruime keuze aan modieuze tassen van leer of kunststof voor zowel dames als heren. Daarnaast hebben ze diverse rugzakken in verschillende stijlen, formaten en kleuren voor werk, school en vrije tijd. Voor wie stijlvol naar het werk wil, hebben ze werktassen met veel opbergmogelijkheden. Ze hebben ook reisbagage zoals koffers, wielentassen en toillettassen in diverse kleuren en maten. Verder bieden ze hippe cardprotectors, compacte herenportemonnees, kleurrijke huishoudportemonnees en traditionele 'knip'-portemonnees. Ze hebben ook een maak- en reparatieservice voor het vermaken en repareren van tassen en koffers op maat. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in rookwaren, met een uitgebreid assortiment sigaren, (water)pijptabak, sigaretten, shag en rokersbenodigdheden. Ze verkopen ook diverse loten voor wie een gokje wil wagen of een leuk cadeau zoekt. Schulten Lederwaren heeft al meer dan 50 jaar ervaring en ze helpen je graag in hun winkel of telefonisch.

Wil je weten wat Schulten Lederwaren V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schulten Lederwaren V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schulten Lederwaren V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schulten Lederwaren V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Schulten Lederwaren V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schulten Lederwaren V.O.F.

Bezoekers bekeken ook