Sint Joseph

Sint Joseph is een Katholieke kerk gelegen aan Scholtensstraat 1 in Nieuw Heeten.

Meer informatie over Sint Joseph in Nieuw Heeten

De parochie Heilig Kruis in Katholiek Salland wil graag alle mensen in de regio bereiken. Ze verwelkomen zowel nieuwe als huidige parochieleden, maar ook mensen die God nog niet kennen of een tijdje weg zijn geweest bij de kerk. De vieringen en bijeenkomsten in de parochie worden vermeld, evenals wetenswaardigheden over de parochie en geloofsgemeenschappen. Er is ook informatie beschikbaar over de geloofsgemeenschappen zelf en voor kinderen en jeugd. Daarnaast is er informatie over overledenen in de parochie, met mogelijkheden voor overzichten per geloofsgemeenschap en per jaar. Tot slot is er parochieel actueel nieuws en een overzicht van de eerstkomende 10 activiteiten, exclusief vieringen.

Wil je weten wat Sint Joseph verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint Joseph of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint Joseph? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint Joseph het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Sint Joseph reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint Joseph

Bezoekers bekeken ook