Sint Nicolaaskerk

Sint Nicolaaskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Kerkslagen 1 in Lierderholthuis.

Meer informatie over Sint Nicolaaskerk in Lierderholthuis

De Emmanuelparochie viert binnenkort haar 12½ jarig bestaan en nodigt iedereen uit voor het jubileumfeest op zondag 5 november in Dedemsvaart. Daarnaast wordt er op 17 januari 2024 een Dag van het Jodendom gehouden in de synagoge van Arnhem. Verder vindt van 5 tot en met 11 november de Nationale Roepingenweek plaats, waarin er in elk bisdom en bij verschillende religieuze gemeenschappen activiteiten en vieringen zijn om de roeping tot het priesterschap, diaconaat en religieus leven te vieren. Paus Franciscus roept op tot gebed en vasten op 27 oktober voor vrede in het Heilig Land en zijn bezorgdheid over de humanitaire situatie in Gaza. Tot slot is pastor Joop Butti met pensioen gegaan en kunnen giften en legaten bij het secretariaat worden gemeld.

Wil je weten wat Sint Nicolaaskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint Nicolaaskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint Nicolaaskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint Nicolaaskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Sint Nicolaaskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint Nicolaaskerk

Bezoekers bekeken ook