Slenderfit Raalte

Slenderfit Raalte is een Fitnessprogramma gelegen aan Beltenbosweg 2 in Raalte.

Meer informatie over Slenderfit Raalte in Raalte

Mijn naam is Olga van Rossum en ik woon in Raalte. Na 33 jaar in de zorg te hebben gewerkt, besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging aan huis: een eigen bewegingssalon. Tegenwoordig zijn we ons allemaal bewust van het belang van een gezond leven en lichaam. Met Slender Fit behaal je verrassend goede resultaten in korte tijd, zowel op medisch gebied als op het gebied van figuurcorrectie. Het is een prettige en gezonde manier van bewegen, vooral als je niet actief kunt of wilt sporten. Je bent van harte welkom in mijn salon Slender Fit Raalte, dus kom gerust langs of bel voor een afspraak.

Wil je weten wat Slenderfit Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slenderfit Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slenderfit Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slenderfit Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Slenderfit Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slenderfit Raalte

Bezoekers bekeken ook