Solid Partners B.V. (voorheen WeKaDATA)

Solid Partners B.V. (voorheen WeKaDATA) is een IT-consultancy gelegen aan Boeierstraat 6 in Raalte.

Meer informatie over Solid Partners B.V. (voorheen WeKaDATA) in Raalte

Solid Partners is een full-service ICT-dienstverlener die zich richt op het inrichten van IT-omgevingen, tevreden gebruikers, kwaliteit en gegevensbeveiliging. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals cloudoplossingen, IT-beveiliging, communicatie en connectiviteit, bedrijfssoftware en integratiediensten en consultancy. Ze bedienen verschillende branches, waaronder het notariaat, groothandel, zorg, bouw- en installatietechniek, MKB en automotive. Op hun nieuwssectie delen ze updates en ontwikkelingen in de ICT, evenals nieuws over hun samenwerkingen en maatschappelijk verantwoorde activiteiten. Ze hebben een servicedesk om klanten te helpen bij wijzigingen en storingen, en ze hebben ook een case study over hun samenwerking met Go Ahead Eagles. Ze nodigen mensen uit om contact met hen op te nemen en bieden de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van hun nieuws via e-mail.

Wil je weten wat Solid Partners B.V. (voorheen WeKaDATA) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Solid Partners B.V. (voorheen WeKaDATA) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Solid Partners B.V. (voorheen WeKaDATA)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Solid Partners B.V. (voorheen WeKaDATA) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Solid Partners B.V. (voorheen WeKaDATA) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Solid Partners B.V. (voorheen WeKaDATA)

Bezoekers bekeken ook