Sport '96 Heino

Sport '96 Heino is een Bootcamp gelegen aan in .

Meer informatie over Sport '96 Heino in

Sport '96 biedt een breed scala aan sportieve activiteiten voor iedereen. Ze organiseren sportieve kinderfeestjes, teambuilding activiteiten voor volwassenen en sportieve activiteiten tijdens de vakanties. Daarnaast organiseren ze evenementen zoals een real life Fortnite toernooi en Archery tag. Oprichter Nick van Ommen benadrukt het belang van plezier tijdens het sporten en het creëren van een positieve houding ten opzichte van bewegen. Sport '96 biedt ook verhuur van sport- en spelpakketten en heeft een webshop waar sportkleding gekocht kan worden. Ze introduceren ook nieuwe sporten en bieden clinics en teambuilding activiteiten aan. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via info@sport96.nl of 06-81504481.

Wil je weten wat Sport '96 Heino verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport '96 Heino of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport '96 Heino? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport '96 Heino het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Sport '96 Heino reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport ’96 Heino

Bezoekers bekeken ook