Sportcentrum Tijenraan

Sportcentrum Tijenraan is een Sportcomplex gelegen aan Zwolsestraat 65 in Raalte.

Meer informatie over Sportcentrum Tijenraan in Raalte

Sportbedrijf Raalte is een organisatie die zich inzet om iedereen in beweging te krijgen, ongeacht de leeftijd. Ze maken jaarlijks 1 miljoen beweegactiviteiten mogelijk, zowel in hun eigen sportcentrum als daarbuiten. Daarnaast geven ze advies, inspireren ze inwoners en verenigingen en initiëren ze samen met partners beweegprojecten. Sportbedrijf Raalte beheert ook zwembaden en sportaccommodaties in de gemeente Raalte. Met behulp van buurtsportcoaches, zweminstructeurs en andere collega's werken ze elke dag aan het bevorderen van een gezonde levensstijl en vitale inwoners.

Wil je weten wat Sportcentrum Tijenraan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum Tijenraan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum Tijenraan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Tijenraan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Sportcentrum Tijenraan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum Tijenraan

Bezoekers bekeken ook