Sportstudio raalte

Sportstudio raalte is een Fitnessprogramma gelegen aan Zwolsestraat 65 in Raalte.

Meer informatie over Sportstudio raalte in Raalte

Sportstudio Raalte is een personal fitnessstudio en outdoor sportcentrum in Raalte. Ze onderscheiden zich door hun kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit. Bij Sportstudio Raalte sport je altijd op je eigen tempo, individueel of in een groep, onder begeleiding van een persoonlijke coach. Ze bieden een veilige en prettige omgeving om samen te sporten met betrokken coaches en medesporters. Je kunt bij hen terecht voor verschillende programma's, zoals personal training, boksen, small group fitness, bootcamp en afvallen. Als lid van Sportstudio Raalte kun je rekenen op resultaat en ze nodigen je uit om vrijblijvend meer informatie aan te vragen. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Sportstudio raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportstudio raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportstudio raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportstudio raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Sportstudio raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportstudio raalte

Bezoekers bekeken ook