Stichting Vrienden van "De Tippe"

Stichting Vrienden van "De Tippe" is een Zwembad gelegen aan Graanakker 7 in Heino.

Meer informatie over Stichting Vrienden van "De Tippe" in Heino

De Tippe heeft verschillende evenementen gepland voor het komende seizoen, waaronder dauwzwemmen, een zwemvierdaagse, midzomernacht kamperen, een darkpool party en een farmstacle run. Daarnaast worden er ook een 1/8 triatlon en een kidstriatlon georganiseerd, evenals speciale ochtenden voor 55-plussers. Er is ook nieuws over een upgrade voor De Tippe en een duik in de geschiedenis van het zwembad. De voorverkoop start op 15 maart, en er zijn mogelijkheden voor bedrijfsvrienden en vrienden van De Tippe. Het secretariaat is gevestigd op De Spinde 6 in Heino, en de website is gerealiseerd door N35 Media.

Wil je weten wat Stichting Vrienden van "De Tippe" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Vrienden van "De Tippe" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Vrienden van "De Tippe"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Vrienden van "De Tippe" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Stichting Vrienden van "De Tippe" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Vrienden van “De Tippe”

Bezoekers bekeken ook