Stichting Wereldwinkel Raalte

Stichting Wereldwinkel Raalte is een Winkel gelegen aan Passage 9 in Raalte.

Meer informatie over Stichting Wereldwinkel Raalte in Raalte

Van 24 tot en met 27 oktober vindt de Sallandse wandel 4-daagse plaats. Je kunt je favoriete loper(s) verrassen met een unieke attentie, namelijk een THEEROOS van de wereldwinkel. Deze theerozen zijn samengesteld door de medewerkers met Fairtrade theezakjes. In Raalte wordt de bibliotheek de komende maanden verbouwd, waardoor deze gesloten is van 30 oktober tot en met 19 november. Gelukkig blijft de wereldwinkel wel open tijdens deze periode. Dopper is een initiatief dat kraanwater promoot en de hoeveelheid plastic afval wil verminderen. Ze hebben een duurzame en handige waterfles ontwikkeld, waardoor wegwerpflesjes overbodig worden. Een deel van de opbrengst van de Dopper gaat naar waterprojecten in Nepal, zoals het slaan van waterputten en het aanleggen van schone toiletten en rioleringen. Vergeet niet om ons te volgen op Facebook.

Wil je weten wat Stichting Wereldwinkel Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Wereldwinkel Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Wereldwinkel Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Wereldwinkel Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Stichting Wereldwinkel Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Wereldwinkel Raalte

Bezoekers bekeken ook