SV Broekland

SV Broekland is een Sportcomplex gelegen aan Horstweg 12 in Broekland.

Meer informatie over SV Broekland in Broekland

Sportvereniging Broekland is een omnisportvereniging met verschillende zaalsporten zoals badminton, gymnastiek, volleybal en handbal, en buitensporten zoals voetbal, tennis en beachhandbal. Het belangrijkste doel van de sportvereniging is om sportief plezier voorop te stellen. Voor meer informatie over welke sport het beste bij jou past, kun je op de link van de sportafdelingen klikken. De sportvereniging maakt gebruik van de sportaccommodatie 't Horsthuis. De contactgegevens zijn als volgt: bezoekadres: Horstweg 12, postcode: 8107 AB, plaats: Broekland, telefoonnummer: 0570-531671, e-mailadres: info@svbroekland.nl. De openingstijden zijn op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 19:00 tot 23:00, op zaterdag en zondag van 08:00 tot 18:00. Het KVK-nummer van de sportvereniging is 55364543.

Wil je weten wat SV Broekland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SV Broekland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SV Broekland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SV Broekland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar SV Broekland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SV Broekland

Bezoekers bekeken ook