SVR Boerderij Camping 't Spikkie

SVR Boerderij Camping 't Spikkie is een Kampeerterrein gelegen aan Gem, Veldhuisweg 8 in Haarle.

Meer informatie over SVR Boerderij Camping 't Spikkie in Haarle

Sinds de zomer van 2021 hebben Bastian, Ellen, Jesse en Jasmijn de boerderij camping 't Spikkie overgenomen van hun ouders. Het is een hobbyboerderij met 2 pony's, gelegen aan de voet van het nationale park "De Sallandse Heuvelrug". In de omgeving zijn er veel leuke en actieve activiteiten te doen, zoals wandelen en fietsen op de MTB-routes. Het dorp Haarle ligt op ongeveer 2 km afstand en biedt een supermarkt, café en eetgelegenheden. In de nabijgelegen dorpen Nijverdal en Raalte (ca. 7 km) zijn er meer winkels en ook een overdekt zwembad. Op ongeveer 5 km afstand ligt het rustieke dorp Hellendoorn, bekend om het avonturenpark waar kinderen zich prima kunnen vermaken. Kortom, de camping biedt een centrale uitvalsbasis om het mooie landschap van de omgeving te verkennen.

Wil je weten wat SVR Boerderij Camping 't Spikkie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SVR Boerderij Camping 't Spikkie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SVR Boerderij Camping 't Spikkie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SVR Boerderij Camping 't Spikkie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar SVR Boerderij Camping 't Spikkie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SVR Boerderij Camping ’t Spikkie

Bezoekers bekeken ook