Tabonon Kickboksen & MMA Raalte

Tabonon Kickboksen & MMA Raalte is een Sportschool gelegen aan Oude Molenweg 7 in Raalte.

Meer informatie over Tabonon Kickboksen & MMA Raalte in Raalte

Tabonon is de gezelligste en grootste vechtsportschool in Zwolle waarin het gaat om jou als persoon. Ze streven naar een goede sfeer, gezamenlijkheid en gelijkwaardigheid. Ze helpen mensen zowel mentaal als fysiek, zodat ze lekker in hun vel zitten. Ze bieden een breed assortiment aan op het gebied van business en vechtsporten. Binnen Tabonon staat samenwerken, mogelijkheden verkennen, gevoelens herkennen en slim reageren centraal. Kickboksen kan helpen bij persoonlijke doelen en mentale klachten. Het versterkt niet alleen je spieren en conditie, maar ook je focus, zelfbeheersing, zelfvertrouwen en zelfbeeld. Tabonon biedt ook verschillende soorten zorg aan, zoals weerbaarheidstraining en G-Kickboksen. Ze hebben vestigingen in Zwolle en Raalte.

Wil je weten wat Tabonon Kickboksen & MMA Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tabonon Kickboksen & MMA Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tabonon Kickboksen & MMA Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tabonon Kickboksen & MMA Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Tabonon Kickboksen & MMA Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tabonon Kickboksen & MMA Raalte

Bezoekers bekeken ook