Tala

Tala is een Bouwer van modulaire woningen gelegen aan Van Dongenstraat 34 in Broekland.

Meer informatie over Tala in Broekland

Tala is een bedrijf dat duurzame houten huizen ontwerpt en bouwt. Ze bieden modulaire woningen van hoge kwaliteit die snel te realiseren zijn en voldoen aan alle duurzaamheidsnormen. Hun project in Olstergaard is zelfs geselecteerd voor de Nationale Houtbouwprijs. Tala heeft verschillende types woningen, waaronder de Flex, die geschikt is voor tijdelijke locaties, en de Nerf, een prijswinnend concept voor kleine huishoudens. Daarnaast hebben ze de Noest, een veelzijdige eengezinswoning die in één dag op locatie gebouwd kan worden. Tala is trots op hun projecten in Olst, Terborg en Hellendoorn. Ze bieden ook de mogelijkheid om hun concepten aan te passen aan de stedenbouwkundige eisen van een project. Tala wil graag een positieve impact maken met hun productieproces en streven naar een groene manier van denken in de bouwsector. Ze zoeken naar handige mensen om samen met hen te werken aan het maken van volledig duurzaam bouwen de standaard. Tala plant ook twee bomen terug voor elke boom die ze nodig hebben voor hun huizen.

Wil je weten wat Tala verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tala of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tala? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tala het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Tala reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tala

Bezoekers bekeken ook