Tandartspraktijk te Lande B.V.

Tandartspraktijk te Lande B.V. is een Tandartspraktijk gelegen aan Meidoornlaan 26 in Raalte.

Meer informatie over Tandartspraktijk te Lande B.V. in Raalte

De tandartspraktijk in Raalte en Lemelerveld genaamd "te Lande" heeft jarenlange ervaring. U kunt uw persoonlijke zaken regelen op het moment dat het u uitkomt via de webagenda, het patiëntenportaal en het invullen van een gezondheidsvragenlijst. Ook kunt u uw gegevens wijzigen, uzelf inschrijven in de praktijk, uw rekeningen inzien en vragen stellen over specifieke rekeningen via het invulformulier. Daarnaast vindt u op de website praktische informatie over openingstijden, kapotte beugels, praktijkgegevens, inloopspreekuur, beltijden, gebitsreparaties, voorzieningen, valpartijen/trauma, bewindvoering, avond- en weekendwaarneming, losse kronen/bruggen, huisregels, tarieven, werking van de website, behandelingafspraken, kiespijn, betalingsvoorwaarden en techniekkosten. Als u ontevreden bent, kunt u ook contact opnemen met de praktijk.

Wil je weten wat Tandartspraktijk te Lande B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk te Lande B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk te Lande B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk te Lande B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Tandartspraktijk te Lande B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk te Lande B.V.

Bezoekers bekeken ook