Taste for Cooking

Taste for Cooking is een Restaurant gelegen aan Korhoen 21 in Raalte.

Meer informatie over Taste for Cooking in Raalte

Bij Van Jan draait alles om het maken van een feestje. Ze serveren heerlijke gerechten met een eigen signatuur, bereid met verse en echte ingrediënten. Ook schenken ze biologische koffie en thee. Van Feest tot Festival biedt verschillende diensten aan, zoals een foodtruck, een barista bus en een event service. Ze hebben zelfs een party chef-kok en organiseren private festivals. Klanten zijn enthousiast en prijzen het eten en de service. Je kunt contact opnemen met Van Jan voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wil je weten wat Taste for Cooking verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taste for Cooking of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taste for Cooking? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taste for Cooking het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Taste for Cooking reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taste for Cooking

Bezoekers bekeken ook