Taveerne Tivoli

Taveerne Tivoli is een Restaurant gelegen aan Zwolsestraat 63 in Raalte.

Meer informatie over Taveerne Tivoli in Raalte

Taveerne Tivoli is langzaam aan het ontwaken uit haar coronaslaap nu de pandemie minder grip op hen heeft en de overheid de horeca meer vrijheden geeft. Het terras en het Terrastifal worden opnieuw ingericht en de apparatuur in de Taveerne wordt weer opgestart. Eva heeft haar baan bij de GGD opgezegd en een heupprothese gekregen, zodra ze weer zonder krukken kan lopen zullen de deuren weer open gaan. Ze streven ernaar om op 1 juli 2021 te heropenen. Vanaf midden juni zijn ze weer bereikbaar per mail en telefoon. In oktober hebben ze de deuren gesloten vanwege COVID-19 en na de persconferentie van 3 november hebben ze besloten dat ze zonder verdere stappen de pandemie niet zullen overleven. Ze hopen medio 2021 weer open te kunnen gaan.

Wil je weten wat Taveerne Tivoli verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taveerne Tivoli of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taveerne Tivoli? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taveerne Tivoli het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Taveerne Tivoli reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taveerne Tivoli

Bezoekers bekeken ook