Ten Have Coaching en Personal Trainer

Ten Have Coaching en Personal Trainer is een Sportschool gelegen aan Dorpsplein 5 in Heeten.

Meer informatie over Ten Have Coaching en Personal Trainer in Heeten

Ten Have Coaching is een kleinschalige personal trainingsstudio waar je persoonlijk begeleid wordt om je doelen te behalen. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of je gewoon fitter wilt voelen, bij Ten Have Coaching wordt er een op maat gemaakt coachplan gebruikt om jou te helpen. Naast personal training wordt er ook gekeken naar een gebalanceerd voedingspatroon dat aansluit bij je doelen en voorkeuren. Door bewust te worden van waarom je traint en wat je eet, kun je met de juiste kennis en ervaring je doelen behalen en een gezonde leefstijl creëren.

Wil je weten wat Ten Have Coaching en Personal Trainer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ten Have Coaching en Personal Trainer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ten Have Coaching en Personal Trainer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ten Have Coaching en Personal Trainer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Ten Have Coaching en Personal Trainer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ten Have Coaching en Personal Trainer

Bezoekers bekeken ook