Timmerfabriek Mekenkamp

Timmerfabriek Mekenkamp is een Leverancier van ramen gelegen aan Voltstraat 1, 8102PM in Raalte.

Meer informatie over Timmerfabriek Mekenkamp in Raalte

Timmerfabriek Mekenkamp is een gespecialiseerd bedrijf dat kozijnen, ramen, deuren en gevelelementen produceert. Ze voorzien al jarenlang woningen en appartementen in heel Nederland van machinaal timmerwerk. Bouwprojecten worden steeds complexer en kleinschaliger, waardoor er meer eisen worden gesteld aan de logistiek op en rond de bouwplaats. Timmerfabriek Mekenkamp is volledig ingesteld op het just-in-time leveren van producten op de bouwplaats. Met een flexibele manier van werken kunnen ze de juiste kozijnmerken in de juiste volgorde leveren. Ze streven ernaar om aan de wensen van hun klanten te voldoen en werken met een enthousiast team aan projecten van een enkele woning tot grote seriematige producties. Het machinale timmerwerk wordt geproduceerd met behulp van een modern CNC-gestuurd machinepark. Dankzij gemotiveerde medewerkers en moderne machines kunnen ze voldoen aan eventuele snelle levertijden en staat kwaliteit op maat centraal.

Wil je weten wat Timmerfabriek Mekenkamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Timmerfabriek Mekenkamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Timmerfabriek Mekenkamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Timmerfabriek Mekenkamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Timmerfabriek Mekenkamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Timmerfabriek Mekenkamp

Bezoekers bekeken ook