Top Fit Salland

Top Fit Salland is een Sportcomplex gelegen aan Blikweg 2 in Luttenberg.

Meer informatie over Top Fit Salland in Luttenberg

Sta jij te springen om fit te worden en fit te blijven? Mathijn en Marloes bieden verschillende mogelijkheden om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Ze bieden personal training, groepslessen buiten en binnen, yoga en workshops. Ze helpen je ook graag op weg naar een gezonde leefstijl met de juiste voeding, beweging, slaap en ontspanning. Mathijn en Marloes gebruiken hun sportlocatie en de omgeving om jou te motiveren en inspireren. Ze creëren een laagdrempelige en uitdagende sfeer waarin iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. Ze benadrukken dat sporten je energie geeft en bieden vrijblijvende adviesgesprekken om samen een aanpak te bespreken die bij jou past. Je kunt contact met ze opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Top Fit Salland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Top Fit Salland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Top Fit Salland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Top Fit Salland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Top Fit Salland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Top Fit Salland

Bezoekers bekeken ook