Traversoni Servizio Corse

Traversoni Servizio Corse is een Fietsenwinkel gelegen aan De Maten 10 in Raalte.

Meer informatie over Traversoni Servizio Corse in Raalte

Traversoni Servizio Corse is een eenmans bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en onderhoud van race-, baan-, cross-fietsen en mountainbikes, evenals de verkoop van onderdelen hiervoor. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om je fiets naar wens op te bouwen en/of je frame te laten spuiten in het design en de kleuren van jouw keuze. De eigenaar, Erik Kruise, heeft veel ervaring opgedaan als mecanicien bij verschillende wielerploegen en de Nationale baanselectie. Het bedrijf hecht veel waarde aan precisie, vakmanschap en tevreden klanten. Je kunt contact opnemen met Traversoni Servizio Corse voor meer informatie.

Wil je weten wat Traversoni Servizio Corse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Traversoni Servizio Corse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Traversoni Servizio Corse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Traversoni Servizio Corse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Traversoni Servizio Corse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Traversoni Servizio Corse

Bezoekers bekeken ook