Tundersteen

Tundersteen is een Spirituele winkel gelegen aan Koperwiek 3 in Raalte.

Meer informatie over Tundersteen in Raalte

Tundersteen is een webshop die Home Deco en sieraden verkoopt gemaakt van 100% echte kristallen, mineralen en edelstenen van over de hele wereld. Ze hebben prachtige handgeslepen beelden en carvings die liefdevol zijn gemaakt door vakmensen. Deze natuurlijke stukken kunnen zorgen voor liefde, bescherming, harmonie en sfeer. Elke week voegen ze nieuwe kristallen, mineralen en edelstenen toe aan hun assortiment tegen eerlijke prijzen. Bestellingen worden energetisch gereinigd, opgeladen, mooi verpakt en voorzien van een cadeautje voordat ze binnen 48 uur met track en trace worden verzonden. Betalingen kunnen gedaan worden via IDEAL, PayPal en Bancontact. Verzending is gratis vanaf €75 binnen Nederland en vanaf €100 naar België. Het is belangrijk om te onthouden dat edelstenen en mineralen natuurproducten zijn en dat iedereen hier anders op kan reageren. Het kan nooit een vervanging zijn voor medicatie of medische zorg, maar kan wel een ondersteunende functie hebben. Bij fysieke of mentale klachten wordt aangeraden om altijd een therapeut, arts of medisch specialist te raadplegen.

Wil je weten wat Tundersteen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tundersteen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tundersteen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tundersteen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Tundersteen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tundersteen

Bezoekers bekeken ook