Uw Onderhoudspartner Lenferink Heino

Uw Onderhoudspartner Lenferink Heino is een Schilder gelegen aan L.J. Costerstraat 35 in Heino.

Meer informatie over Uw Onderhoudspartner Lenferink Heino in Heino

Welkom bij Uw Onderhoudspartner Lenferink, uw partner in totaalonderhoud sinds 1949. Ze verzorgen het onderhoud van woningen, VvE's, boerderijen en landgoederen door middel van slimme onderhoudsplannen in langdurige samenwerkingen. Ze bieden ook Meerjaren Onderhoudsplannen aan voor woningen en bezittingen. Uw Onderhoudspartner Lenferink is een echt familiebedrijf met veel ervaring en hebben al veel klanten geholpen met hun onderhoud. Ze hebben ongeveer 80 medewerkers in dienst, waaronder vaklieden, onderhoudsadviseurs, werkvoorbereiders en projectleiders. Ze hebben meerdere vestigingen in Heino, Hattem, Raalte, Hardenberg en Heerde. U kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Uw Onderhoudspartner Lenferink Heino verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uw Onderhoudspartner Lenferink Heino of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uw Onderhoudspartner Lenferink Heino? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uw Onderhoudspartner Lenferink Heino het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Uw Onderhoudspartner Lenferink Heino reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uw Onderhoudspartner Lenferink Heino

Bezoekers bekeken ook