Vakantiepark Sallandshoeve

Vakantiepark Sallandshoeve is een Vakantiepark gelegen aan Holterweg 85 in Nieuw Heeten.

Meer informatie over Vakantiepark Sallandshoeve in Nieuw Heeten

In het Overijsselse Nieuw Heeten bevindt zich Vakantiepark Sallandshoeve, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Het vakantiepark biedt uitgebreide faciliteiten en voorzieningen voor zowel binnen- als buitenrecreatie. Het is een kindvriendelijk park met comfortabele bungalows en ruime kampeerplaatsen. Het park is gelegen in een natuurrijke omgeving en beschikt over diverse accommodaties voor maximaal 8 personen. Er zijn faciliteiten voor zowel jong als oud, zoals een binnenzwembad en een massagesalon. Daarnaast is er een horecagelegenheid en een supermarkt aanwezig. Het vakantiepark ligt vlak bij de Holterberg, waar prachtige wandel- en fietstochten gemaakt kunnen worden. Ook Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug biedt mogelijkheden voor natuurliefhebbers. Daarnaast zijn er in de omgeving leuke dorpen en steden te bezoeken en zijn er attractieparken en mountainbikepaden in de buurt. Gasten hebben positieve ervaringen met het park en beoordelen het gemiddeld met een 8,7.

Wil je weten wat Vakantiepark Sallandshoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiepark Sallandshoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiepark Sallandshoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiepark Sallandshoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Vakantiepark Sallandshoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiepark Sallandshoeve

Bezoekers bekeken ook