Verkeersschool Hazelhekke V.O.F.

Verkeersschool Hazelhekke V.O.F. is een Rijschool gelegen aan Meiberg 1 in Heeten.

Meer informatie over Verkeersschool Hazelhekke V.O.F. in Heeten

Bij verkeersschool Hazelhekke kunt u een pakket van 20 lessen nemen voor slechts €1395, inclusief het (eerste) examen. Deze rijschool biedt een persoonlijke en goede sfeer waarin leerlingen onder begeleiding van ervaren instructeurs de weg leren vinden in het verkeer. Op hun website kunt u meer informatie vinden over de mogelijkheden en de rijschool zelf. Ze bieden ook theorie avonden en de mogelijkheid om al vanaf 16,5 jaar te starten met rijlessen, dankzij het 2toDrive programma. Dit programma stelt 17-jarigen in staat om hun rijbewijs te halen en rijervaring op te doen onder begeleiding van een coach. Verkeersschool Hazelhekke is aangesloten bij een bepaalde organisatie, maar de naam hiervan wordt niet genoemd.

Wil je weten wat Verkeersschool Hazelhekke V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Hazelhekke V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Hazelhekke V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Hazelhekke V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Verkeersschool Hazelhekke V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Hazelhekke V.O.F.

Bezoekers bekeken ook