Vital Centre

Vital Centre is een Sportschool gelegen aan Hammerweg 8b in Raalte.

Meer informatie over Vital Centre in Raalte

Vital Centre is een sport- en wellnesscentrum in Raalte waar je kunt werken aan je fitheid en gezondheid. Ze bieden verschillende faciliteiten zoals een fitnesszaal, groepslessen, een sauna, een zwembad en een schoonheids- en massagesalon. Daarnaast kun je ook genieten van een heerlijke kop koffie of smoothie in de bar en lounge. Voor vergaderingen en feesten kun je terecht bij Brasserie Vital. Er is ook kinderopvang beschikbaar, zodat ouders met een gerust hart kunnen sporten. Kortom, Vital Centre biedt alles wat je nodig hebt voor een gezonde en ontspannen levensstijl.

Wil je weten wat Vital Centre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vital Centre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vital Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vital Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Vital Centre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vital Centre

Bezoekers bekeken ook