Wallink Multidiensten BV

Wallink Multidiensten BV is een Schilder gelegen aan Raarhoeksweg 28A in Raalte.

Meer informatie over Wallink Multidiensten BV in Raalte

Bajo Bouw & IJzerwerken is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en verbouwen van woningen, stallen, staalconstructies en utiliteitsbouw. Ze luisteren naar de wensen van de klant en adviseren hen bij het realiseren van hun dromen. Ze hebben een breed aanbod en zijn specialisten op verschillende gebieden. Het bedrijf is opgericht in 2001 en is sindsdien gegroeid. Ze hebben 60 medewerkers en werken nauw samen in een platte en jonge organisatie. Bajo Bouw & IJzerwerken heeft recentelijk twee prijzen ontvangen als beste bouwer van Nederland in de categorieën nieuwbouw en verbouwing.

Wil je weten wat Wallink Multidiensten BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wallink Multidiensten BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wallink Multidiensten BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wallink Multidiensten BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Wallink Multidiensten BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wallink Multidiensten BV

Bezoekers bekeken ook