Wereldwinkel Heino

Wereldwinkel Heino is een Winkel gelegen aan Marktstraat 7A in Heino.

Meer informatie over Wereldwinkel Heino in Heino

Wereldwinkel Heino viert de Fair Trade Week van 28 oktober tot 5 november met als thema klimaat. Ze werken samen met het Heino's Soepcafé om duurzaam voedsel te promoten en zullen tijdens de week lokale en Fair Trade producten gebruiken. In de winkel zijn veel producten te vinden die gemaakt zijn van gerecycled materiaal, zoals speelgoedautootjes en -fietsjes van lege conservenblikjes en sieraden van flip-flops. Klanten ontvangen tijdens de Fair Trade Week een kleine attentie van gerecycled materiaal. Op 4 november is er een Fair Trade koffie/theeschenkerij en krijgen klanten 20% korting op gerecyclede metalen tuinstekers. Daarnaast is er een vacature voor een nieuwe voorzitter voor de stichting Wereldwinkel Heino. Het assortiment bestaat uit originele cadeaus uit andere culturen en er wordt een nieuw vrouwenproject genaamd MixBlik onder de aandacht gebracht. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Wil je weten wat Wereldwinkel Heino verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereldwinkel Heino of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereldwinkel Heino? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereldwinkel Heino het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Wereldwinkel Heino reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereldwinkel Heino

Bezoekers bekeken ook