Xyleia Natural Interiors

Xyleia Natural Interiors is een Meubelwinkel gelegen aan Dorpsstraat 50 in Heeten.

Meer informatie over Xyleia Natural Interiors in Heeten

Xyleia Natural Interiors is een specialist op het gebied van versteend hout en robuuste boomstamtafels. Ze hebben altijd ruim 50 boomstamtafels op voorraad en een van de grootste collecties versteend hout van Europa. De producten worden ingekocht bij leveranciers in Thailand, Indonesië en India. Ze hebben ook een eigen werkplaats waar de producten volgens hoge standaards worden afgewerkt. De showroom van Xyleia Natural Interiors in Heeten is 2500 m² groot en geopend van maandag t/m zaterdag. Ze nemen ook deel aan de interieurbeurs Maison et Objet in Parijs, waar ze hun nieuwste collectie boomstamtafels en versteend hout tonen. Naast boomstamtafels hebben ze ook een grote collectie salontafels, stoelen, banken, lampen, wastafels en antieke Indiase kasten. Klanten beoordelen Xyleia Natural Interiors gemiddeld met een 4,9 van 5 sterren.

Wil je weten wat Xyleia Natural Interiors verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xyleia Natural Interiors of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xyleia Natural Interiors? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xyleia Natural Interiors het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Xyleia Natural Interiors reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xyleia Natural Interiors

Bezoekers bekeken ook