Yoga Veerkracht Raalte

Yoga Veerkracht Raalte is een Yogastudio gelegen aan Het Erf 11 in Raalte.

Meer informatie over Yoga Veerkracht Raalte in Raalte

Yoga Veerkracht Raalte is een kleine yogastudio aan huis met een mooie, warme ruimte waar lessen worden gegeven. De lessen zijn gericht op flexibiliteit, zelfherstellend vermogen en ontspanning. In de snelle wereld waarin we leven, biedt Yoga Veerkracht een moment van ontspanning door middel van zachte beweging, rust, ademhaling, plezier, aanraking en stilte. De lessen worden gegeven in kleine groepen, waardoor er voldoende persoonlijke aandacht is. Daarnaast worden er regelmatig workshops en speciale yoga weekenden georganiseerd. Er is nog plek in enkele lessen, dus als je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen met Rianne, de docente van Yoga Veerkracht Raalte.

Wil je weten wat Yoga Veerkracht Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Veerkracht Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Veerkracht Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Veerkracht Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Yoga Veerkracht Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Veerkracht Raalte

Bezoekers bekeken ook