Zaal Restaurant Reimink

Zaal Restaurant Reimink is een Evenementenlocatie gelegen aan Spanjaardsdijk 17 in Heeten.

Meer informatie over Zaal Restaurant Reimink in Heeten

Bij Zaal Restaurant Reimink, gelegen in het mooie Salland tussen Heeten en Deventer, kun je genieten van een warme sfeer en heerlijk seizoensgebonden eten. Het restaurant biedt verschillende faciliteiten voor jong en oud, zoals een prachtige ruimte voor feesten en partijen, een restaurant waar je kunt genieten van heerlijk eten, catering op maat en een speeltuin voor de kinderen. Als je niets wilt missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Daarnaast beschikt Reimink ook over een zaal die aangepast kan worden aan de grootte van je gezelschap, dus of je nu een verjaardag, jubileum, bruiloft of zakelijke bijeenkomst hebt, er is veel mogelijk. Je kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wil je weten wat Zaal Restaurant Reimink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zaal Restaurant Reimink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zaal Restaurant Reimink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zaal Restaurant Reimink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Zaal Restaurant Reimink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zaal Restaurant Reimink

Bezoekers bekeken ook