Zitbal.nl B.V.

Zitbal.nl B.V. is een Meubelwinkel gelegen aan Dorpsplein 3-5 in Heeten.

Meer informatie over Zitbal.nl B.V. in Heeten

Met de zitballen van Bloon Paris, VLUV, Gymnic en Sitting Ball kun je jouw werkplek optimaliseren en rugklachten voorkomen. Op zitbal.nl kun je direct naar je favoriete merk gaan. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zoals de Bloon Paris Original Taupe, Bloon Paris Velvet Rubis, Bloon Paris Kids Safran en Bloon Paris Kids Rouge Passion. Daarnaast zijn er ook modellen van VLUV, zoals de VLUV BOL STOV Zitbal Concrete, VLUV BOL VARM Zitbal Pacific, VLUV BOL VEEL Zitbal Cognac en VLUV BOL VELT Zitbal Grey / Red. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste artikelen. Volg zitbal.nl ook op social media.

Wil je weten wat Zitbal.nl B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zitbal.nl B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zitbal.nl B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zitbal.nl B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Zitbal.nl B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zitbal.nl B.V.

Bezoekers bekeken ook