Zwembad de Tippe

Zwembad de Tippe is een Zwembad gelegen aan Brinkweg 11 in Heino.

Meer informatie over Zwembad de Tippe in Heino

Het openluchtzwembad De Tippe in Heino is tijdelijk gesloten na een succesvol seizoen van 1 mei tot en met 3 september 2023. Er is een aftermovie beschikbaar waarin het hele seizoen in tweeëneenhalve minuut wordt samengevat. Het zwembad bedankt alle vrijwilligers, abonnementhouders en bezoekers en kondigt aan dat het prachtige buitenbad in 2024 weer zal openen. Abonnementhouders kunnen alvast de opening op zondag 28 april 2024 in hun agenda zetten. Verder zijn er beweegtips voor jong en oud, en tips voor veilig zwemmen te vinden op de website van het zwembad. Er is ook een vernieuwd Raalter Sportakkoord voor iedereen beschikbaar. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals wandelingen en een clinic zeemeerminzwemmen. Bezoekers kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

Wil je weten wat Zwembad de Tippe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad de Tippe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad de Tippe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad de Tippe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Zwembad de Tippe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad de Tippe

Bezoekers bekeken ook